Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vjerovatno se i oni ne sikiraju sto je u bih pola miliona ne zaposlenih
pa ko ce tebi dati posao, kad pises odvojeno nezaposlenih..
Moramo čuvati majku prirodu.
Bilo bi lijepo da se ovo ne obistini... sto je najgore navalit ce svi tamo gdje je ima.. i eto krslusa.
@smiling... Tako je, smajlic. Primjer: India i Pakistan, koje su u totalnoj zavisnosti od rijeka Ganges, Indus i Brahmaputra (posebno Pakistan, u sliva rijeka Indus, bez cije vode bi Pakistan bio pustinja). I monsunskih kisa. Prije ili kasnije ovo dvoje ce 'za_vratove'. A oboje imaju nuklearno oruzje... Zelim ugodan dan.:))
@smiling ovi turisti arapi kada dođu povazdan se motaju oko rijeka, nije to slučajno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Slobodno dodajte na ovu listu i Sarajevo... Otkako su instalirali nove pumpe, da bi izbjegli redukcije u izbornoj godini i na nacin kojim se trenutno crpe rezerve vode iz sarajevskih izvorista, uz gubitke u vodovodnoj mrezi od 60-70%, vrlo brzo cemo imati veliki problem...
ovdje pise da tokyo ima 30 miliona stanovnika a njemacki izvor kaze : Einwohner‎: ‎9.467.490 (1. Oktober 2017)
Gleda se cijela Metropolitan area, ne samo grad. Tako se procjenjuju velegradovi, jer dosta stanovništva živi u predgrađu.
@zanimljiv meni je potpuno svejedno ...moze imati i 300 miliona ja zivim na selu koje ima 21 kucu
Zato narode jebite se razmnozavajte...
Sarajevo je ostalo odavno.
zato unaske nejma krize jerbo tude je VIK da nas snabdije vodom!
Copy paste članka sa bbc.com/news, naravno bez navođenja izvora...
Nema vode Moj te bode
97% vode na planeti je slana voda, a od 3% pitke vode najveci dio je zaledjen. A lednici se ubrzano otapaju. Himalaji, poznati kao 'Vodeni Tornjevi Azije', snadbijevaju pitkom vodom vise od milijarde ljudi. Tako je i u SAD-u, Juznoj Americi,... Najveci izvor vode u buducnosti je...reciklirana voda. Jer, godisnji iznos otpadnih voda covjecanatva jednak je sestostrukoj kolicini vode u svim rijekama svijeta!!
@BH_Faraon Jos kad se poveca nivo okeana kad otope lednici, dosta ostrvskih zemalja ce najebbat
Moskve i Istambula mi nij žao, ali Tokio prežaliti neću.
a sarajevo ?..