Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas da ovakav jedan bradonja naruči takvu jednu tortu pohapsili bi mu cijelu familiju i komšije u roku od 2 sata
Torta bagatela
Zastava ko zastava nije sporna, predstavlja najvećim dijelom pečat Muhameda A.S., sporne su one spodobe i utvare koje je koriste
ako se ko buni neka je meni pošalju ja sam pristalica torti sa znakom isila
Amerika stvorila ISIL i sad pod zastavom šehadeta čine zlodjela, što se javnosti predstavlja da je šehadet = zlo. Ljudi, nikada pravde na ovom svijetu neće biti. Hvala Allahu pa postoji ahiret, gdje će sve doći na svoje.
ne cine ameri zlocine,. vec te lude bradonje ,. isto ko sto su cetnici cinili zlodjela u ime srbskog naroda,. sto su bradonje po srednjoj bosni ubijale neduzne civile,.