Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite par hiljada Bosanaca u Finsku da žive i rade pa ćete za dvije godine imati 20.000 nove djece i mirna Bosna a i sretna Finska i zadovoljne Finkinje. :)))
Podrzavam!
ja predlazem da i vrtic \' Skenderija\' uvede slicne mjere ...
ljudi sto odma hejtove bacate na covjeka ako je pogresno shvatio...a bosanac ti si se svojim komentarom pokazao tacno onakav kakvim su te okrivili...u ostalom ostavite frustracije za sebe.
Ženo, hebaćemo se u četvrtak u 17:42. Navij sahat.
Bosanac, iako zivis u Danskoj ocigledno nisi dobro upucen. Vijest jeste tacna ali je u pitanju bio samo jedan cetvrtak tj samo jedan put a ne svaki cetvrtak kako je klix.ba prenio vijest. Izvoli link za vijest http://www.dr.dk/P4/Fyn/Nyheder/Nordfyn/2012/09/11/074355.htm
...šta bi naš premili i predragi erdogan rek\'o na ovo...
Sto su pojedinci nervozni, a vjerovatno i ljubomorni na dijasporu. A kako i nebi kad je moja plata 5000 eura. Zato ljubomorni crknite. A uz put i preporuka da nabavis naocare jer Ime grada ne stoji u tekstu. A ako ostavis broj telefona mozda ti ih doniesem ti na ljeto kao hediju.
Vidi se da si dijasporac, seljak kao i većina, PROČITA ČLANAK DO KRAJA I VIDI GDJE SE SPOMINJE IKAKAV GRAD. VRTIĆ GRASSHOPERS A NE GRAD \"GRASKOPERS\" sam si sebi kontradiktoran seljak jedan maloumni, idi peri prozore ili razdvajaj šarafe po danskoj za toliku platu i nastavi se kurčit kad dođes u Bih sa tim jadnim parama koje jadno zarađuješ....
To je ime vrtica -.-
Zivim u Danskoj i pratim redovno vijesti i desavanja, ali ovu vijest prvi put cujem ovdje na klix-u. Ovaj grad Graskopers ne postoji u Danskoj, a ako me geografija nevara postoji u Svajcarskoj. Tako da je ovaj clanak dosta kontradiktoran.
Treba njima vijagru staviti u pitku vodu i da dvije sedmice samo hurme, luka i jaja jedu.....:)