Nakon 15 godina istraživanja
0
Vozač kamiona napravio repliku atomske bombe
Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uzimam kesu, uzimam papir, prelazim preko ulice kad tamo covjek sa atomskom bombom...
Ovo samo mogu amerikanci da urade da J** ni gradjanin napravi repliku atomske bobmbe i da kaze to mi je stras(hobi).Da je bilo ko drugi uradio rekli bi terorista pravac guantanamo isptivanje,a da bude jos zalosnije ovaj clanak zasluzi da bude na naslovnici sto je neki retardirani \"deda\" napravio repliku atomskog oruzja..a zipa ovo \"vozac kamiona\" :)
Uzimam kesu, uzimam papir, gledam, prelazim preko ulice, kako zabacujem kesu vidim frajera pogledam slučajno gore u Avaz, vidim frajera kako baca bombu. Al znaš kako on baca, isto ko da baca repliku čoeče... Baš ono hooop...
Fakat kako je vecina ljudi sto je ostavila komentar ovdje g\'lu\'p\'a u pm.. jel znate vi sta znaci rijec \"replika\" ?? Fakat i pomisliti da neko privatno napravi pravu nuklearnu bombu je van svake pameti... BTW bezobzira sto se radi o replici da je doticni gospodin musliman kladim se da bi zavrsio u Guantanamu prije nego bi ove stabilizatore zavrsio..
A more li ota bomba esplodirat? .ebi je ako ne mere, onda i nije bomba.
reci svojoj mami da mi vrati 50km, za osuneceni je rekla da daje snizenje.. za resto love nek\' ti kupi lizalo
Glupani kad imaju para onda prave besmiclice, i totalne gluposti. A i sa-x mu ide na ruku, jer pisu o ovakvim glupanima, sad mi svi znamo da on ima repliku nekakvog sranja.
De napuni je i frkani na Balkan sviju ti!I onako ni za sta nismo....
Je l\' ovo onaj kamiondzija iz pjesme \"Kanjon Drine?\" Kanjon Drine je ispred nas Stopamo Mufa, Kiki i ja. Snijeg se topi, cesta je prazna, Stao nam je stari kamiondzija...
Pa prvo procitajte sta je uopste replika, pa onda komentarisite nesto ccc
Može, al prva rata prije nego vas zdrma cunami. Nego reci mi, precjedniče, pošto ne daju da komentarišemo članak s forkama o čaršiji, dal bi ti natakeo onu plavu bucu il one dvije pokrivene kod sebilja?
haah nema zelju za osvetom, ko da su japanci bacili bombu na new jork, a ne amerikanci na nagasaki u pm. NEKO JE OVDJE OCITO LUD. ko kome ovdje treba da se sveti
Da su ove dvije mrcine od bombi ispalili Afganistanci, Bosanci, Tunižani, Egipćani, Palestinci, te sa njom pobili više od pola miliona ljudi, taj bi teret nosili kroz čitavu vječnost, i svi bi ih zvali fašistima, mentalno poremećenim ljudima, diktatorima, ubicama, i kako sve ne..Ali neee..molim lijepo, Amerikanci ne bi ni mrava zgazili, duše od ljudi..sigurno se Amerika MNOGO promjenila od tada..što i vidimo na vijestima.
VOZAC ATOMSKE BOMBE NAPRAVIO REPLIKU KAMIJONA!
uj, izgleda da je ipak u stvarnoj velicini http://en.wikipedia.org/wiki/File:Atombombe_Little_Boy.jpg koji majmun
I moj je đedo imo cudan hobi, da navece izadje u selo i pobije po sela, nije trazio osvetu....jednostavo je bio taki. Tako da u potpunosti razumijem ovog covjeka.
pa dobro ljudi, potpuno je ocigledno da se radi o modelu koji nije ni u stvarnoj velicini. nadam se da nije bio toliko lud da pravi i sve unutrasnje dijelove (takodjer umanjene, logicno), a nuklearno punjenje/eksploziv je mogao naci u qurcu sve u svemu, nimalo nisam impresioniran njegovim hobijem, al izgleda da se u zemlji kolekcionara oruzja mora naci i jedan ovakav blesan.