Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tajni testovi a Klix je saznao... KLIX UVIJEK ISPRED SVIH
Očekujem nekoliko slika Feđe Krvavca s lica mjesta.
Tesko da je tajno za sta klix sazna
Satanski rituali "najnaprednije" zemlje... gori nego đavolski; nad svim državama u vezi sa NATO-om vrše zaprašivanja hemijskim aerosolima iz NATO transportnih aviona; iznad BiH otkada je zemlja potpisala Partnerstvo za mir. Alergije se pojavile, bolesti respiratornog sistema, oblici tumora, priroda kontaminirana, zemljište, atak na mentalno zdravlje ljudi, pogledajte kako se samo ljudi ponašaju, od apatije do agresivnosti... Pogledajte češće nebo: dugački tragovi aviona koji se razilaze po nebu
...su kemtrejlsi (Chemtrails), hemijski tragovi, kontrejls (Contrails) su tragovi iza običnih aviona i brzo se izgube.
@god Free hajde ti polaku u micku paterinu
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Respect veliki za znanje i njihovu tehnologiju. Nema jacih u kompjuterskim naukama, elektrotehnici, tehnologiji itd.
-4. Ne razumijem zašto Bosanci (koji, pretpostavljam, najviše čitaju ovaj portal) toliko mrze Sjedinjene Američke Države. Evo male usporedbe izvoza SAD-a i Rusije: https://en.wikipedia.org/wiki/File:2012_Russia_Products_Export_Treemap.png https://en.wikipedia.org/wiki/File:United_States_Export_Treemap_%282011%29.png Primjetićete da Rusija najviše izvozi energetske sirovine a Amerikanci mašineriju, lijekove i medicinsku opremu. Nije im BDP slučajno 18 biliona dolara.
oni uvoze sve kompjuterske strucnjake zato i nema jacih.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)