Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mogli su i g.ovno probat kad vec hoce mesa s gu.zice.
Wow.. kako su samo urbani.. mmm divim im se ? Jel\' ovo sad inn ? Svaka im cast nisu imbecili nimalo..
Bolestni model drustva koji nam \"servira\" Novi Svjetski Poredak...
Neandertalci su gospoda za ove, i njima slične ispljuvke od \"bića\". To što vam je na vratu, mogli biste i upotrijebiti sa vremena na vrijeme.Ne boli.
super , sada možemo bit legalni hanibali .
http://www.youtube.com/watch?v=vVCFUiU25DM&feature=related ko nije probo wall of death ne zna sta je to :D bujrum momci iz holandije :)
Hrpa ret@rdiranih ksenofobičnih komentara. A kao supernormalno je da ljudi jedu volova mud@, mozgove, crijeva, oči i ostale uzvišene slastice svojstvene pravim pravcatim ljudima. Zašto ste tako zatucani i što vas ovo toliko zblažnjava? Nisu nikoga ubili da dođu do mesa. Svoje guzzove jedu. U čemu je problem? Haj sad idite klat da dokažete Allaahu da je glavni i da pojedete uzvišeni ćevap.
Ne valja biti zavidan. Ovim zenama nisi ni do koljena. FUJ GADE.
totalno gay cool
Pazit šta pišete ludjaci ovo čitaju i malodobna djeca i mlade majke dok ga doje !!!
Nisu oni probali pečenje iz Jablanice...
gdje ide ovaj svijet, kad Bog nekome oduzme pamet!
Kreteni, uzmite janjetine ko ljudi!
trebali su probati kakvog je okusa \"ljudska virsla\" kad su tako znatizeljni :-)
nista dok mene ne probaju...
gadovi jedni steta sto komad mesa nije veci,pa bar da se zadavi sa njim
kako volim kad raspucam ove bolesnike koji kazu za sve zene da su k.urave dok im majka i sestra sjedi u susjednoj sobi Aaaaa kako bi te odro od batina nemas pojma pa bi ti imao malo vise postovanja prema zeni koja ti je zivot podarila. Jes da si peder al nema veze, ja te ne mrzim zbog toga, to je tvoj izbor