Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sarajevu bi bilo prihvatljivo jedino da se stotinjak vehabia obuće u zeleno-bijele kostime dedica. Onda novi rejs nebi morao da izda prvu fetvu.
@original svaka cast na linku,BOZIC DOLAZI aha a sa njim i nakav \"djeda mraz\" odnosno sveti nikola ili djedo bozicnjak BOSNJACIMA od strane komunjara podmetnut,eh kad vidim druge narode da kolju kurbana tad ce i moja djeca furati se na \"djeda mraza\" dotad cu im i dalje pricati onaj ciko u crvenom u onu vrecu stavlja djecu koju krade :)
sta je ba ovo svakome spala brada!!!!!
*********BITNO JE BITI HERCEGOVAC**********
3000 handjar babo ce trcati u sarajevu
A sto me ne cude ovi idiotski komentari? Danas Wi Fi moze i u Cekrcice dohvatiti ^^
...e, još da je i snijega bilo...
Mogla bi u nas SDA organizirat 8000 arzija po čaršiji.... mogu oni to,nakrali su se.....
ja konto da su Svete Nikole :)
Original naslov: Christmas is coming: thousands take part in the race Read more at http://www.clickliverpool.com/news/local-news/1217785-liverpool-sees-red-with-the-santa-dash.html#DMZV1vc7xucPuoOs.99 Što ti je prijevod, čudo jedno.
Umro Džej Ar, sad je sve moje
Otkad nisam čuo za Liverpool... Odlična PR ideja. Moraju se snalaziti ljudi, nema posla... loša ekonomija...
Krscanski aka Breivik teroristi; fundamentalisti; krscanist....
Nece kroz Sarajevo kod nas dusmani ukidose djeda mraza