Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Guinessovi rekordi su nesto najdebilnije.. Najduze stajanje na jednom mjestu, najvise otvorenih flasa, najduze hodanje na petama.. Koga briga za takve stvari?
50.000 doruckovalo,a to sto 300 miliona u africi ne doruckuje :) o tome se ne pise u novinama....
kakvi oni.. kada ja pojedem kilu slanine,pancete i dobrog pečenja, to vrijedi ko 10 ovih kvazi rekorda.
kokoš ne jede svoja govna? kljuca sve što joj padne pod kljun.shvati da vi ne jedete slaninu samo iz tog razloga sto je islam nastao u krajevima gdje je 40+ stupnjeva 10 mjeseci u godini i iz toga razloga je nehigijenski. Da je islam nastao u hladnim krajevima ždero bi ti pajceka redovnije od paštete.
Bhbosnjaci pa alah je izmislio svinju.. A ti je tako ponizavas :) imaj postobanja prema njegovim izumima :D
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jedina draga muslimanska zemlja jer je jedina uz Egipat priznala Carevinu Aariela Sharona - Sveti Izrael!
Ja mislio ovo u Doboju....
Braca Turci