Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo mrtvo tele me podsjeca na srpske ratne ciljeve iz 1992. samo sto je od teleta ostalo vise nego od vasih ratnih ciljeva iz 1992. onolika prednost u naoruzanju pa spasti na to da vam tadic ide na noge turcima. koji ste vi jad i bijeda. niste izgleda badava prolaseni najglupljim narodom europe.
Ne vrijedjaj zivotinje, one su bolje od ljudi....
Yebo mater bolji su od nas
U stvari, i NIJE!...Budalasti Amerikanci i jedno i drugo zovu \"buffalo\", a li je BIZON \"North American\", za razliku od BIVOLA koji je prikazan na gornjim slikama i kojeg, koliko ja znam nema u Sjevernoj Americi. Usput, ni bizona nema u Africi ... al´ hajd´.... ovo je sa-x, a ne neki ozbiljan novinski portal... :)
buffalo ili bizon je isto... vole :)
1. Ovo je druga situacija i nije ko ona od prije 3-4 godine 2. ovo nije bizon nego bufalo http://www.conservationafrica.net/images/gallery/14/41c6c3edc67a5.jpg 3. ovo je bizon http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a6/Bizon_sobie_stoi.jpg
znam za taj snimak....nije to to..ovo je druga situacija skroz...kada cemo poceti primjenjivati izreku \"ispeci pa reci\"
Plafon jednog smrdina je da dodje na temu o zivotinjama da kenja o smrdstvu nakon sto mu je nestala trecina drzave.
\"pravo veoma slicna\" to mora da je neka moderna fraza iz novokomponovanog bošnjačkog jezika. Ni pričat ne znaju, a htjeli bi državu. Protektorat je vama plafon
srbi smrde!
Nisi upravu, na onom filmu je mali bizon prezivio :) Al\' izgleda je situacija pravo veoma slicna :)
http://www.youtube.com/watch?v=LU8DDYz68kM LEVATIIII KASNITE 3 GODINE
nekontam zasto je ovo u headlines? jer tako je staro, samo neznam koliko godina tacno kasnite.
DA SMO BOSNJACI U BOSNU SLOZNI KAO TE BIZONI.... BOLJE BI NAM SE PISALO... DA MALO POGLEDAMO U ZIVOTINJE
Trenutno ti je Dr. Dabic u prdekani, pa ti je sigurno nestalo, lijekova. Ali dobavit cemo ti mi svjez urin, nissta ti ne brini. Samo da nam se oporavis.