Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve do jednom
hrabrost i glupost je za dlaku jedno do drugog. Ipak ovo je naravno ono drugo. Glupost.
@PurelslamKO TE JE*BE I TEBE I PEZIKA
Uzimam kesu, uzimam papir, pogledam gore, vidim sisu kako leti ba. Al nije on da leti, nego leti ono, i čujem aaaAAA, na p'o sprata joj stade glas. Kad sam čuo kad je puklo, jarane, RAAASPAD SISTEMA!! Silikona na sve strane..
Nemoj pasti 😂
pa pogledaj te malo pazljivije,na pocetku oni stoje na betonskoj ploci sirine 50 cm a kada kamera snima sa strane oni su u prostoriji...1000% montirano
ali ima muda ko sise :D hahahaha
Uputila je poziv omladini da pokušaju !!! Koliko bi pokušaja moglo tragično završiti !!! Ovoj video treba odmah ZABRANITI !!!
nece dugo, da ce biti za nju mjesta u kliksovoj crnoj hronici.
Prvo sto sam pogledo su njene sise posle toga sam shvatio da visi sa nebodera.
kojeg nebodera? chekaj da opet pogledam.
nek visi sa kojeg hoće, samo nek ne visi sa onog ispod kojeg ja prolazim
ameba
bolje nek se guziiii sta ce joj ovo
SVE ZA LAJK :)) GLUPOST NEMA GRANICA
...grehota zaginut dok se ne nafata kakav ruski tajkunčić. a grehota i kasnije. upamet se šćeri, ovo liči na overinvestment, što bi rekli u mom selu stari, mudri ljudi.
maximalna foto montaza
Pa ovo ni kostur ne smije uraditi jer nema mudaa.
kako bi joj nas dzeko pod prećku, ha ja.