Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jok, eto nije primjetila... Mislite da su Youtuberi budale? sve za pregled, sve ! Pa i praviti se lud i da ne vidis nista i ne cujes..
@SabanadzovicRefik vala baš...
Nije ona glupa. Tačno je odabrala i mijesto i vrijeme da napravi snimak. Apsolutno je znala šta se oko nje dešava.
Ovakvi su opasni po drustvo
Kakve gluposti , prodavanje damu pod bubrege. Al narod se loži na ove budalaštine pa gledaju , lajkaju , sheruju a ovi uzimaju lovu . Eto pogledao sam video čisto da potvrdim svoje sumje da je čista glupost , i žao mi što sam pogledao.Ne razumijem šta je interesantno u ovom videu pa i da nije primijetila vojsku iza sebe , šta je poenta????
@bolcung Pa klix novinarima je mozak davno odumro, al eto nadje se poneki debil kao i oni da im je ovo zanimljivo.
nakav me krindž ufati
ja plesa i govana.
Ovi izvrsiti puc sa pet auta
Cu' viralan sa 67k pregleda... ma daj ba Klixe, dozovi se malo...
Ja i?
Libu me taki
Oduvijek su me privlačile istočnjačke fizionomije. 😁
Da Li Će umjetna Inteligencija Biti Pametnija Od Čovjeka?
Lafo...
Suplje fore. Glupostima kraja nema.
A šta če joj maska ? Logično, ljudski, zdravorazumski, zašto maska kad oko tebe nema nikoga ? Molim vas barem jedan razumni argument zašto ? Zar su ljudima toliko isprani mozgovi
eto, plaho
Evo pisao sam dikaveri čenlu, da dodju da snimaju radova na stanici na Otoci za onu emisiju mega projekti, nadam se da ce odgovoriti
Bolest!