Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ako ima neka nepoznata po mogucnosti zenskog roda da me otme da idemo negdje daleko neka se javi.
Ove što barću u đecu treba vrelom peglom kastrirati. More, vala, i glačalom!
Nije Saldas nego Salads
Pa roditelji ne idu da izvedu u park djecu da s njima provedu vrijeme nego da pričaju sa drugim roditeljima a djeca rade sta hoće ;-)
Ako iz nekog razloga budem htio oteti djete, sad znam kako to uraditi, hvala klix B-)
..e, gluposti hebo te.....pa, dijete je dijete, šta očekivati....ccccc...
...hahahaaa...vid' minusa....e, ne crt'o vam ja.....😂😉
Budale i gljive se ne sade, one same rastu. Glupa odrasla osoba je bila i kao djete glupa, a bit će i kao starac glupa. To je fakt.
oooooh Puppie :) i love it....
sta rade od ljudskih mozgova..ako je tacan podatak da 700 djece dnevno nestane,svi teroristi ne ubiju dnevno 700 ljudi-ovo je ludilo!!
mislim da je osnovni parametar pogrešan, jer im roditelji sjede 10 metara dalje a ovaj prvo popriča sa njima, tako da se dijete sigurno osjećalo sigurno.
on je tražio dozvolu od roditelja,ne mora značiti da su oni bili u blizini i da su ih djeca mogla vidjeti :))
pardon...ipak si u pravu:))