Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ili 20 Italijana. 25 Kineza. Hahahahah 8 Balkanaca ili 7 Balkanaca ako imaju zube. Hahaha
Hahahaha....
Stoka nema kulturu ni hrane ni zivota, nema covjeka ispod 100 kg. TV, video igre, Coa Cola cips i ostala sranja ! Ma treba im 2x naplatiti kartu za avion ! Necu da se necije salo prelijeva na moju stolicu i narusava mi komfor !
Sad bi jos i vagu stavili prije ulaska u gondolu,bolje neka cute i nalaze nacine kako da privuku turiste a ne rastjeruju,jer Venecija je trenutno prazna..
Pa hoces reci da prije nije bilo gojaznih ljudi,pa se oni sad zale na debele putnike,bas u vremenu ove krize.. Nekako mislim da bi trebali raditi na drugim,vecim problemima.. A narod je krko,i krkat ce😂😂😂
Ja konto ogranicava radi korone a oni se boje da ne potonu....