Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prelijepoo :)) Kako volim ovako lijepe duše.
STOKO BOSANSKA VIDITE LI VI
Prvo sto meni pada na um: BRAVO! Drugo: Mogli su ljudima odmah dati u ruke, jer ce se stvari prvom kisom skvasit i gdje ce se onda susit?
i vecina nas ima kuci sigurno viska neke tople odjece ali mi vise volimo baciti to nego dati onome kome je potrebno ja sam prije svu odjecu svoju i od sina davala u skolu za drugu djecu ali sada vise se ne skoluje pa je to malo teze dati nekome.
Bas tako Atina.A toliko je djece koja hodaju u pocijepanim ljetnimcipelama usred zime. I umjesto da pomognemo, mi palamudimo " sto je pravio djecu kad je sirotinja". Ja bih voljela da se organizuje jedna veeelika akcija u koju bi se ukljucila cijela BiH i da darujemo najpotrebije onima koji to trebaju. Takvih ima i bez poplava. Ovako i da hoces, tesko ces se odluciti jer ne znas kome i kako predati. Moguce je da sam neinformisana,pa ako neko zna npr.nekoga kome treba kompletna odjeca za bebu do godinu dana ( neko ko zaista ne moze kupiti) rado cu darovati. E da,stvari su za djevojcicu ali ima dosta unisex komada. I nebitno je, je li Bosnjacka, Hrvatska ili Srpska porodica..posto vidim po komentarima da se samo o tome pise :)
hvala pascal svakako cu otici.
bravo bravo bravo djevojčice. puna kanada beskućnika.
Divan gest i veoma pozitivna vijest! Hvala vam što nas podsjećate da u svijetu ima onih koji su obzirni i brinu o drugima. Manje negative i više ovakvih vijesti mogu napraviti veliku razliku. Narode, ukoliko ste u mogućnosti da nekome pomognete, nemojte se ustručavati da uradite isto :D
Svaka cast. Aferim. Kod nas bi klosari pokrali i prodavali za petaka.
Svaka im cast,respect cure!!!!