Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nidje veze vijest. Bugarska treca liga, halo!!! Koga boli briga?
VIDI NEKO GORI OD NAS BOSANACA! ehhehe jupiii :) :)
@sdasd Stvarno smo glup narod, pa molim vas procitajte sta ovaj pita!!!! Vjerovatno je htio ispasti pametan, al\' drug izgleda da ti je tramvaj prioritet sto se tice ispadanja....
o ciganiii, stari drugoviii
A Bugarska je inače član Evropske Unije, čudi me da se njima može bilo šta slično desiti u bilo kojoj oblasti života (pa i usportu), bitno je da su oni ispunili vjerske razloge za učlanjenje.
@sdasd a jesi i ti burazeru kolumbo,pa vidis da je doticni igrao za goste i onda se povrijedio
Inače, Vraikov je bivši sudac kojem je licenca oduzeta 2007. godine zbog primanja mita i namještanja rezultata na prvoligaškim utakmicama. kake ovo ima veze iscim?
LEGENDE OVI GIGANTI