Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su vijesti vrijedne pomena. Djevojcice, svaka čast, aBd ponos nacije. Samo naprijed.
Stvarno jeste predivna vijest i djevojčici želim uspješnu karijeru, ali zar nije malo pretjerivanje nazivati ju budućim ponosom nacije?
U usporedbi sa tim likovima što si naveo naravno da jeste, ali smatram da bismo trebali težiti da imamo ponos nacije u nečemu bitnijem od ritmičke gimnastike
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bude me stid kad vidim ovakve ljude. Kapa do poda
Sve je u glavi ako sebi kazes da mozes i radis trudis se nesto ce i biti od toga a ako sebi uporno govoris nemogu ja to neces sa kreveta ustati ... a vrijeme prolazi s njim i zivot.Ljepotice nek ti je sretno .
Hmm i tata bi sine
Pravi borac
Bravo Saro,želim ti svu sreću
Drago dijete.Dusa.
Svaka cast za Saru,koliko je tesko fizicki jos je teze psihicki boriti se i ostvariti ovakve rezultate pogotovo za jednu djevojcicu. Ponovo osobe sa invaliditetom dokazuju da se vise bore da predstave ovu nasu drzavu nego mi kojima nista ne fali. Svaka cast Sara.
Bravo djevojcice!
prekrasno! suze u ocima koliko inspirativno.
Koliko ima manijaka komentarora na kliksu nebi me cudilo da sad gledaju i mastrubiraju na ove slike
Koji je tebi klinac da ti pises ovako nesto ? De ba pisite lijepe rijeci ili bolje ne suti, kontaj malo da djeca ovo citaju
cini mi se da si i ti manijak, kad si pomislio na tako nesto
Dusa draga. Svaka joj cast.
sretno Saro
Primjer svima nama. Svaka čast, samo naprijed. Invaliditet nije prepreka, invaliditet je jako dobra motivacija i inspiracija. Sretno i dalje u pobjede!