Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zašto su cuke toliko popularne? pa zato što nikad nemaju migrenu, niti jezik otrovni... niti bilo kakvu želju osim da te usreći!
to bi bila lutka za napuhavanje.
@crnaUlegija kako kome burazere... iako je istina to što si napisao
Povelke cuke sto jest jest ali su vlasnici minijaturni pa se cuke cine jos vece nego sto jesu
hmmm... nijedne slike Kineza s velikim cukom...
Puno germe im daju, pa nakvasaju preko noći
cuke ko tele
Predivni i presmijesni.
Volim životinje pravo ali ker u kući ili stanu, jednostavno ne ide. Jos ovo "king size", pa ni našta ne liči... Zvijer u kuči, bespotrebno, a još ako si oženjen i punica živa...zvjerinjak-ma rokni se odmah.
Đe ćeš cuku s punicom poredit :O
Osim pasa ja nevidim neke druge "dzinovske" kucne ljubimce.
Nema slika parenja a u naslovu fino piše :-(((
DjangoDjulaga , slika 11 , predparenje . ))
Bolesno je društvo kojima mjesto djece i žene trebaju džinovski kućni ljubimci u krevetu. AKo to niej sodomija, a šta je ? Na smrt je bolesno društvo koje preko portala prenosi takve snimke kao da je to simpatično , poželjno i interesantno.
Prolupali zapad i kucni ljubimci.Ne tako davno bio sam u Njemackoj u jednom stanu gdje imaju 2 macke.Toliko smrdi u tom stanu da kolje.Ponudjen mi je rucak al nema sanse da bi mogao zalogaja uzet.Prolupali zombiji na zapadu a sto je najgore djeca od nasih gastabajtera su 100 posto u tom sistemu ZIVI ZOMBIJI.Cast izuzetcima al to je rijetkost.Na zalost taj zapada na
Na zalost taj zapadni sistem na veliko kuca na vrata BiH.Mladez totalno prolupala.
@game_of_thrones jest, bula po jalalabadu ko govana.
nema sta, slika je sasvim prikladna za drogiranu javnost.
Slika 7... Preslatko😍😍
a zašto džinovski u navodnim znacima?!
da bi ti imala sta upitati
@MinayashiNakitu jesi li uvijek ovako duhovit na sabahu?
PRIKAŽI ODGOVORE (36)