Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitam se moze li ijedna tema, pa i ova, ovako vedra i zabavna proc bez nacionalizma? Mi bosanci nisml normalan narod bacit bombu i pobit nas sve ili u najboljem slucaju otici odavde i ne vracati se. Nikad! Stokurina!
zamisli nase drotove u shorcevima.....awwwww
Idite na Poskok ..da vidite ustaske provokacije upucene Marsu Mira prema Srebrenici.
Nije im džaba ime portala "poskok", sikću ko zmije i bježe ko zmije u rupe kad ih se potjera. To ti je hrpa ustaških ojebina koje misle da su relevantne.
Ja mislio dao mu 20$ da mu ne pise nista! HAHAHAHAHAAH
Bolje pogledajte sta radi Toma (Diploma) Nikolic na Poskoku-.........kako se provaljuje pogledajte komentare. Poskok.info http://***/wp/?p=160361
od tog trenutka mrzi drotove :)))
Ovo je novinarski članak?
@optimistična Tamo gdje su crnom farbom precrtani ćirilični ili latinični nazivi grdova, to se našlo par idiota, neznalica i svinja kao što si ti, bez obzira na nacionalnost, jer takvi kao ti nemaju nacije, to je jednom riječju ljudski otpad!
@opti Nego mi ne odgovori o porodičnom stablu, ko si to ti, ah da, u smeću stablo i ne raste, pa i ne znaš ko si, kopile jedno zadojeno, idi ubij se, smrdiš ovde čak i preko žice, jedino što znaš to je lajat, smrduljo jedna
PRIKAŽI ODGOVORE (6)