Znaju kako preživjeti
27
Uragan Sandy poštedio gnijezda ptica
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad su vodeca sila na svijetu, sto nisu sprijecili uragan koji im je nanio tolike milijarde stete..?? a to sto si ti glup, to nista jel?
Sto ti je Bozja volja...
Ništa. Od sad samo treba praviti kuće od slame, grančica i tako tih \"stvarčica\" što nađemo na putu a vala i jeftinije je i ocigledno efikasnije!
Mislim da ova oluja nije nastalo slucajno tj. prirodnim putem, postoje dokazi da je stvorena pomocu HAARP antena
sve šo nam je potrebno za živjeti je već tu i pred očima ali mi to nećemo.....nama treba samo stalni rast dobiti sa šo manjim ulogom pa puklo kud puklo.....živjo šo veći btuto i još veći neto ;)
gdjezda su ostala, a ptice?
mislio je Neko, zato su i ostale isti Onaj što svakih par godina ovako opominje Ameriku ali oni ne shvataju