Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i KOD NAS MJENJAJU HRANU U BOLNICAMA ALI ZA IZBORE I PRAZNIK RADA
Da je doso kod nas, promjenio bi bolnicu
kad se sjetim naše bolničke hrane doručak : hladan čaj ručak 1 kriška hljeba i jedan namaz večera blitva bez ikakvog ukusa bez ičega hladno nikakvo sljedeći dan : doručak: hladno mlijeko u plastičnoj čaši i 2 petit keksa ručak : opet blitva večera : supa ona kokošija koja je fuj doručak dvije kriške hlijeba jedan namaz od sira i jedan od đema ručak eee tu je već neki krompir tj pire i pokoji komadić mesa večera blitva. hahahaha al bukvalno ovi još nisu vidjeli sta su naše bolnice za 15 dana izgubis 10kg.
@bw1 pogledaj malo druge bolnice kako izgledaju i njihov sistem kod nas zmija u pola dana ulazi po klinici buba nekih milion sve prljavo u ratu se bolje jelo nego u bolnici, lično znam jednog čovjeka koji je ležao u bolnici skoro godinu i smrsao 40kg. ishrana im je nula,mlate te infuzijama ko budalu. a tek osoblje kakvo imaju iz iskustva znam ne pišem bez razloga
Nisi ti doktore probao hranu u bolnici Koševo.
sebija je uvela mjere štednje: ramazan traje cijele godine, jelovnik: sehur rizi-bizi, iftar: popara
hgahahahahahhahahaha
gledaj kanade ne znas je li zapad ili je kozojebna drzava
...napisa jedan internet ratnik iz nekakve pripizdina sa balkana.
@xMADBALLx polizes aliji muda
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svaka cast!