Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA ti je mozak MALO VECI OD zrna rize MOZDA bi i razumio o cemu pricam
DA ti je mozak MALO VECI zrna rize MOZDA bi i razumio o cemu pricam
Hahahahahaha, evo Baltazar iznad mene provalio shemu kako vjeverica skija; \" ako bolje pogledate bla bla\" hahahahahaha, boze kakav si ti trnokop!
pogledajte samo malo bolje i vidice te da su skije na providnom komadu plastike koji je dosta veci od skija pa moze lagano da \"skija\" na vodi.
ahahahaha odlicno :) sad nam jos dajte misa koji borda
gdje nestade Twiggy na kraju snimka? ja je nevidje na skijama ahahah
Ja stvarno nezz sta je ovdje cudno i toliko zanimljivo,svezali jadnu vjevericu za ono govno i vozaju je po bazenu camcem na daljinski,pa mogli su i komad drveta onako svezat,nidje veze :S
zive kol\'ko i kornjace :P
\"Ovu vjevericu je još 1978. godine nakon snažnog uragana spasio bračni par Best i od tada pa sve do danas ova vjeverica pokazuje svoje vještine skijanja na vodi.\" wtf pa koliko žive vjeverice!?