Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nesto mi u stomaku radi dok ovo gledam...
Uskoro i snimak kako ga špartlom skidaju sa asfalta... Stay tuned, coming soon !!!
svi ga nazivate ludim, ili da je osoba bez mozga ili nesto tako..ako niste skontali ono ovo ne radi da bi ga drugi komentarisali, nego zato sto voli da rizikuje i svidja mu se ovo sto radi , i nije lud samo je svjestan sta sve moze raditi :)
Heroin cini cuda xd
balkan spider-man
M.U.D.A SU MI SE UVUKLA OD OVOG, A NIJAGARINI VODOPADI NIZ DLANOVE TEKLI!
auuuu utrnule mi noge odma gledajuci
Impotentan je a nije umjetnik.Pokušava da nadomjesti uzbuđenje.Budala...SAMO TAKVA.
"Svi umiru, ali ne žive svi onako kako to žele. Ako se plašite svega onda biste trebali živjeti u sterilnoj laboratoriji",
Zar mi život tako malo znači ??
sve do jednom...meni su se preznojili dlnovi i muka me uhvatila nakon 15 sec.gledanja,nek' ti je bog na pomoci.
Izgleda da se zaljubio u ovu Natasu,pa ga ku.ja nabrijava i nagovara na ovo ..
uskoro klip s naslovom.. s.m.r.t uživo
Jednog dana će da bude STVARNI DEADMAN :D
Parkour je jedna stvar, tu se učiš spretnosti u kritičnim situacijama, i dobro izvođenje istog izgleda zaista fenomenalno. Ovo što ovaj lik radi nema apsolutno nikakve poente. U redu je biti kaskader, tu imaš neku svrhu, al čisto sumnjam da ovaj konj ima sposobnosti da uradi nešto atraktivno, samo smrt izaziva, bez ikakve => svrhe. Odabir imena ''Mustang Wanted'' već nagovještava koeficijent likove inteligencije.
siguran decko u sebe svaka mu čast
zao mu sto je zdrav, mlad i citav.