Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajoj, docada mala slatka :3
sladak je...:)))))) mali vampircic...
@kiki isti ares
@PureEightHeart Kak znas 😂😂😂😂😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
11. slika, isto kao cuko
dal se pomilkit i ocel ujest?
K'o med je :))
Umotalo bakira u naku krpu..
zbo' me jez
bas je sladak
U jbt, šta je ovo! Pravi mali vampir.
isti bakir krvopija
ATRAKCIJA OD AFRICKOG JEZA
frizura kao u onog bivšeg predsjednika FBiH Budimira
Suarez.
Obozavam zivotinje, imam nekoliko kucnih ljubimaca, ali stvarno mi cudno da neko drzi jeza za kucnog ljubimca. On mi nikako nije kucna zivotinja. Stvarno se pretjeruje zadnjih godina, da mogu aligatore drzati u kuci mislim da bi bilo onih koji bi drzali.
@banana pa sta je kucna zivotinja? Gdje ima kucnja zivotinja,osim muhe koja sama udje u kucu i ne jebe da izadje i zuji mi ujutro u 6 sati iznad glave. Izmes macku i ona jadna hoce napolje, pas isto, ptice da ne pricam, ribice isto, znaci jez je sigurica. Danju kunja nocu malo lunja i super ljubimac :)
@error091113 Pored hrcka, zamorca, kunica, generalno malih "kucnih" zivotinja, zasto bi drzao jeza koga em sto ne mozes maziti (osim po stomaku, sto ne dozvoljava lako) em sto se na njega komotno mozes nabosti ako ti usred noci izadje iz kaveza i pocne hodati po kuci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)