Opasne avanture Amerikanca
0
Upoznajte čovjeka koji krade brodove piratima
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedini , a sto je najgore niko mu ne vjeruje ba
\"Nikada nije ubio niti jednog čovjeka, prenosi Daily Mail\" sigurno nije :))
sta ti je ja od njega kradem brodove :P
joj isti je sindibad moreplovac heheheheh
@bosanac koji rat: - srbija:slovenija 0:1 - srbija:hrvatska 0:1 - srbija:bih 0:1 - srbija:makedonija 0:1 - srbija:cg 0:1 - srbija:kosovo 0:1 - srbija:vojvodina (u toku) !?
Šta sve ovi bolesni Ameri neće izmislit, pa i kod nas su ovaj građanski rat nazivali agresijom.
jel onako kako su tvoju baku tamanili turci-osmanlije!? ili ce ipak biti manje romanticno!?
Vidi mu na prvoj slici srpske puške m21 proizvodnje Crvena Zastava!
ovaj ce tamaniti glupe mus.limane somalijce
Čovjek se zove Florian Max Hardberger: http://en.wikipedia.org/wiki/Max_Hardberger Kretenski Sa-X ne znaju ni prepisati!!!!
Neka, nek jos kaze medijima sa koje ce im strane prici i u koliko sati, da se jos bolje spreme. Ovo je neka sala, niko ko se upusta u takve potencijalno fatalne akcije ne bi otkrio ovoliko detalja i hvalio se medijima sta je radio, takvi ljudi djeluju u najvecoj tajnosti i onda kada drzavi treba \"nezvanicna akcija\" od likova koji nisu zvanicno na platnom spisku drzave.
ma zanio se on malo.. tip otima djecici brodove misleci da su pirati.. fakat piljevina umjesto mozga kad ga somali naguze...
a sto je najgore niko mu nevjeruje ba
Možemo li ih unajmit da izrokaju naš fudbalski savez
Chuck Norrisov rodjak
EXPENDABLES!!! :))
Aha, znaci najavio je preko medija da odlazi u Somaliju i da ce im oteti brod... pametan potez nema sta... Pravi komandosi se ne slikaju za portale s automatskim puskama u rukama, nego rade svoj posao bez publiciteta... smijurija clanak!