Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj svijet je otisao toliko daleko tehnoloski, da sve pocinje da mi se gadi... Kome je potrebno ovako nesto?! Kamo srece da smo ostali na starom dobrom telefonu kolutasu, pismima sa markicom i TV-om sa dva kanala. Ovako, imamo sve , pa cak i mnostvo novotarija koje nam i nisu potrebne, ali dusa polako nestaje iz svake zive jedinke i svo to izobilje postaje bljutavo...
Kako mislis kome je potrebno ovakvo nesto? Naravno da nikome ne treba da crta 3 slike istovremeno, ali ovo je samo demonstracija moci tehnologije i pokazivanje na kojem je nivou razvoja. Ova tehnologija se itekako koristi, pogotovo u industriji.