Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...vrlo disciplinovan lik...
al ovaj frajer sa 30 izgleda ko da je 45 propade ko kauc u zadnjih par godina cccc... ja vala i sa 30 izgledam ko 22 :-D
Isti ovaj lijek je prije nekoliko godina stavio video s 5 godina fotografisanja i vjerovatno kad je vidio da je dobra fora samo nastavio.
Nista cudno, to danas svaka prosjecna trinejdzerka radi !
trebao je u video stavit pjesmu \"starim ja al u ljubav vjere nemam\"
@are ...i meni k\'o da je 30...rodni list je izdajica :)
0:49 auu kako je dobar grrr :D
špica
ostari fraer pred mojim ocima. ludnica.
ma veliki je ovo poso..... nego, sta me buni-uvijek kad mu u oci gledas, ili oko ociju, uvijek iste bore i isto zamrsene obrve.... kako to ?
Jedan drot prifura pisonji, dzepove mu pretura, nadje Amilinu travu i rece: Slavko imamo dilera..Pisonja rece, drugovi jel se to mozda snima neki film.. Pisonja rece, drugovi ja nemam nista s tim.. Pisonja, ovo mjesto mi se ne svidja, niko se ne smije i cudna je muzika.. Pisonja, ovdje se nesto cudno dogadja sve je puno drogiranih pedera..
ja kaki sam baksuz, da sam se sliko 12 godina, meni bi nakon 3 mjeseca izbrisale sve slike...
Na jednoj slici pogled mu djavolski zasvjetli.. Maleni, hocu nesto da ti poklonimm.. Maleni, primi ovaj dar moje ljubavi.. Maleni, al nesto moras mi obecati.. Prije jutra neces ga otvoriti..
kakve su mu ovo pege...javljaju se negde na pocetku i na kraju.
zamanta mu se :D
a gluposti prodje dan duza mu kosa za 10 cm.. lol