Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bio je isti clanak o istom liku i istim slikama, malo research
stvano je ofiran ovaj kinez. zato on prodaje svoje fotke za $8000 a ti svoje ne možeš ni za marku
To sam i sam shvatio, medjutim ova fotka je očito malo više doradjena u photoshopu i to nema nikakve veze ni sa žicama, ni sa skelama... čisti photoshop!
Ajde ides! \"...sve ovo je samo posljednje umjetničko djelo Kineza Lija Weija koji se koristi ogledalima, žicama, skelama i akrobacijama kako bi načinio ove fotografije.\"
predzadnja slika, skroz na vrhu, predzadnji lik s desne strane... obratite paznju na njegova stopala?! Ovo nema veze sa stvarnom fotografijom!