Komentari (86)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
normalnim muskarcima se gadi silovanje, ne razumijem bas pouku.
Normalnim muskarcima se gadi silovanje i ne gadi im se mjesecnica.
remzijas, ta istrazivanja sigurno nisu bas pouzdana. govorim o normalnim ljudima. a sada, zbog nekolicine smatrati sve muskarce monstrumima, uz to izigravajuci neku aktivisticu koja se bori za neka prava- blago retardirano
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
...jednako su mi smiješni i šatro mačosi i ultra feministkinje...dvije strane istog novčića.
A zasto je ona ulta feminiskinja?
muskarac=zena=peder jel to mislite ??
meni se gadi oboje...
jao " krasne " ideje.. wow.. nemam rijeci zaista.. Trazio sam rijeci al nema ih. Dosadne su.. eto bas ce ovim nesto postici. Ahaaaa.. Previse ima slobodnog vremena pa lupeta.
kako joj nije bilo zao dat pare na uloske za ovo :O
kakva ba umjetnost, sta zeliti debilskim naslovom postici??
Sve mi je jasno "Tumblr"
I na Albanskom napisala
Ove su feministkinje unazadile zenski rod vise nego sto su mu pomogle, od skidanja grudnjaka po ulici, trčanja bez odjece po ulici, crkvama i raznim institucijama pa do ljepljenja ulozaka po banderama. Postoji li kakav normalan nacin u borbi za zenska prava, ovi do sad nacini su odvratni...
Hahaha, e jest našla šta će lijepiti po gradu i na kakav će se način promovirati? :))))) To nije jednakost!
.....očekujem da će sad neki muški šovinista puhat kondome i vezivati po gradu umjesto balona(uz sočne balkanske umotvorine). avangardna umjetnost je to :)))
Meni je ovo degutantno..
Jao hvala na ispravci, htjela sam reći da mi je ovo degustirantno..:D
Ja umjetnosti i *ovana.... :D
Boli nju...,prosla je menstruacija pa se moze razbacati sa uloscima.. ccc....