Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Iznenadila se kada je po dolasku kući vidjela da je njen bicikl u boljem stanju nego što je bio." Bicikl nije njen :D
hahaha
Zamolila sam ga da mi ih pričuva, pustio je bicikl, a ja sam pedalala što sam brže mogla", kazala je Jenni. Sad ce joj mammut auto i stavio ga na prodaju hehe
Što nisu objavili kad je mojoj rodici jedna stara ženturača ukrala romobil
Isto se desilo mom prijatelju, neki narkici iz susjedstva mu ukrali bajk. On ga nasao, prerezao katanac i vratio. Kasnije ga napali narkici sto im je prerezao lanac a bicikl su ko nasli na ulici :D
Mogla mu je fino ponuditi da mu da znate vec sta, tako sam ja komsinici bio duzan 100 KM a nisam imao prebijene reko "kono moze li to u naturi" ona razvedena usamljena ja mlad zeljan znase vec cega. Odradio fino posteno 100 KM ona sretna zadovoljna ja vratio dug. Od tad redovan servis.
da nije lopov iz bosne bio
Šatro biciklistkinja, a šipu cigare. Moš' mislit... Možda oko kućna i doprodavnična kategorija.
koliko sam ja skontao ona je cigare i lazne kljuceve drzala samo da bi ga prevarila?
@HastaSiempre ja sam jedno vrijeme zhivio u jednoj vukojebini i trebalo mi je 35 minuta biciklom do prve pumpe da kupim cigare. Srechom ne pushim vishe, niti zhivim u toj vukojebini, a trenutno nemam ni biciklo.
da nisi odpedalala,on bi tebe napedalao
otkad je cic sic
da znas strane jezike i da si iz grada znao bi da je vazda bio sic....
@c8politan da si iz sarajeva znao bi da mi to mahalski zovemo cic. pozz istocar
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
otkad je cic sic
pogrešno oboje, ispravno je sjedalo
@NaTraguSlobode kako je pogreshno, a svi ga zovu sic?