Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jako nehigijenski. Mislim da su novcanice jedna od najprljavijih stvari sa kojima svakodnevno dolazimo u kontakt (ustvari, ako imamo srece).
Ja kad imam 50 eura nosam sa sobom rokovnik da mi se ne izguzvaju
'kad arap ima masla i guzicu maze' jebat ga moze mu se.Mozda bih i ja...
i ja tako isto parama se brisem, al onim iz cokolade
Moze mu se.
hahahahaa,kajd se ima ima se,ha ja samo šo će pujdo sader osip dobiti,nejma niš prljavije ojd novčanica i to u svaki pogled
Kafanski svirač-profesionalna deformacija.
...pa dobro ispo je samo kreten jer je novcanica prljava ko klozet... ...jer na kraju krajeva opet je vratio u djep...sto je nije bacio ako je faca...ne brinite takvi kao on nece baciti ni markicu! ovo je bilo preofirno namjerno to radio pred kamerama nekom svom komsiji ili prijatelju se kurcio!
Ne sekiram se ja, nece kokuz doci na konjske utrke ;)
a mnogi gledaoci smatraju da je on to namjerno učinio kako bi privukao pažnju na sebe. Jarane,šta će njemu pažnja kad se briše sa 50 eura...
dobit ce puhice po licu