Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kud je otac nije izdrko materi na ledja.Bolesna kujetina.
Da je bogdom ugradila prvi mozak...
hajde sve to, nego doktora koji je to uradio treba svezati za radijator na metar lanca I baciti ga u najdublji dio okeana
ovo pred izbore: "glasajte za mene, dojim sva tri naroda istovremeno"
Alal ti vera majstore, alal vera.
@dunja zaboravio sam da je jedna bradavica chorak, tj. tetovazha... pa, dobro, bar je sisa... daj shta dash....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ova srednja joj nekako mala :D
GLUPACO aaa fuj,gadi mi se
Umjesto sto je na susu bacila pare bolje da je kupila novi telefon i jedno i drugo joj je sranje ,kamera 2.0
Total Recall, anyone?
No one, nema se kad gledat stara kinematografska ostvarenja, treba klixat cijeli dan :) Mada, nisam gledo re-make, imal trosisa u njemu?
@johnwayne remake mi je veceras u planu, javim kakav je ;)
tbj,nije normalna stvarno. Sta je ovo današnjoj omladini -.- ccc
Subhan'Allah! "Glupost je nesalomljiva: sve što naleti na nju mora se razbiti." "Što znači biti slavan? - Postići da se govori mnogo gluposti na vaš račun."
Puuuu *ebo**te.... Šta se PRSIŠ!
bolje da je ugradila mozak... gore propuha :S
Estagfirulah.
O fredlani gruntibugli Vaše mikturacije jesu mi ko plurdlani garblikoči i lurdgni sni. Grupe, zazivam Ti svoje puntovane turlingdrome. I huptozno da dranglaš me krinklim bindlvurdlama il' da te bacim međ gobervarte svojim blarglgnječuronom čuvaj se ako te ne!
dvije u rukama držiš a treći silikon u usta umjesto žvake. Trebala je i još jedan srednji mozak ugraditi.
Dobro je uštedjela za dvije godine - 20.000 $ nije malo. Koliko može da uštedi jedna prosječna Bosanka za dvije godine? Šta reči, osim da je budalaština. Ogavno je za vidjeti. Ljudi se žele operacijama riješiti deformiteta, a ona kupuje deformaciju. To može da uradi samo uvrnuti mozak.
hahaha, @silent lady, i ja to prvo pomislih... :D kontam budala k'o budala, sta ces, bez mozga, ali cuj 20 milja za 2 godine?! mislim, sigurno ih pamecu nije zaradila toliko u tako kratkom periodu xD da nije koga roknula, bogte?
@mustrafa... ne, poslije bi se nazivala - cura na tretmanu... mislim da ovo ne moze postati normalno, samo se moze saulisavati i drzati na uzdi...
napijes se i vidis 6 sisa
Kad vidim kako se cure furaju sa dvije sise, mogu tek zamisliti ovu :D
imo bi problem izmedju koje dvije ga stavit
Ona bi rekla daj vise probaj ovu srednju:D