Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zatucani ortodoxi ...
@KrokodiIskesuze Daj mi primjer pijace sa djevojkama! Nije islamski svijet neka imaginarna kategorija iz tvoje maste. Ja znam za slicane primjere ali oni nemaju veze sa Islamom, pa me bas zanima gdje to jos postoje pijace sa ljudima, cisto iz edukativnih razloga ?!
Recimo silovatelj siluje devojku, po zakonu mora da je ozeni. Roditelji ugovaraju brakove, nema seksa pre braka inace ode glava itd. Itd. Sve su to islamski obicaji
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I ovo je Europska Unija :)
Joooj kajle mu hahhahahahahahahah ko u junca od 3 tone
Ni ozeniti se kokuz ne mozes
Ma da su me moji prodali kakvom bogatom ciganu, bila bih sada bogato udata. Nego ovako iz dezurstva u dezurstvo, plati dadzbine i opet nista.
Ko kaze da se u EU ne moze kupiti sve sto pozelis pod uslovom da imas eura.Bez njih nista a i do njih nije lahko doci
Saaaasaaaa Mangeeee Brtkooo.👦
bugarska-rumunija-srbija??
Jel po kili zive vage?
Vidi ti samo ovog lole firgoskog na slici...bljaks
Ih šta je Srpkinja tamo prodata budzašto.
Na meni lančić vrijedi 25 hiljada eura, a ne maraka!
oj jesam tezak ptlravo. jedno pivo da pipijem sad bordo bi bilo
Sad će Milomir Marić napraviti emisiju"Goli život" i reći im jeli tako da ste vi srbi.A cigani u glas "srbi nego šta".Skoro je bio u Francuskoj na ciganskoj svadbi i ubedjivao ih da su srbi.
na pesteru kad mudzosi imaju vasar i jasu konje čobani,zene se opasavaju zlatnicima da privuku buduće muzeve i danas se sklopi dosta brakova nesto slično kao ove kaladzije inače u bugarskoj zivi dosta roma i roma muslimana koje se turcima izjasnjavaju
Na vasarima koji su se stvarno odrzavali i odrzavaju se izmedju ostalog i u svrhu upoznavanja potencijalnih supruznika, djevojke ne nose nikakav nakit. Dukatima i zlatom se ukrasavaju samo i iskljucivo udate zene! Ove kaladzije su pravoslavci a od svih Roma u Bugarskoj njih 10% se izjasnjavaju kao muslimani ili turci...pogodi ko su ovi ostali...
"...Novac se daje zbog tradicije..." , a par redaka nize: "...Roditelji djevojaka moraju dati dozvolu mladićima, a ona se uglavnom daje na osnovu bogatstva koje momci ističu zlatnim lancima oko vrata..."
Ahmetovicu vidjaj sta ti pisu o narodu😂