Zanimljivosti
0

Udovica se ponovo udala nakon što su joj djeca odabrala novog muža

Sarajevo-x.com
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Udovica Charlotte Morgan (41) se ponovo udala nakon što joj je prije deset godina poginuo muž u avionskoj nesreći. Novog muža su joj pronašla njena djeca putem internet-stranice za upoznavanje.

Charlote Morgan je upoznala novog muža nakon što su ga njena djeca odabrala putem internet-stranice za upoznavanje.

Bivši model kompanije "Burberry" i danas poslovna žena u početku nije željela upoznati drugog muškarca nakon pogibije njenog muža Richarda Bassetta u avionskoj nesreći iznad Essexa.

Bivši pilot RAF-a je jedan od trojice ljudi koji su poginuli u sudaru Cesne 172 i Yaka 50 u blizini Harlowa u aprilu 2000. godine.

Deset godina nakon njegove smrti, Charlote Morgan se zaljubila u Guya Bolama (44). Bolam je bio razveden i otac je jednog djeteta.

Morganova i Bolam su se vjerili devet mjeseci nakon što su njena djeca Zoe i Will izabrala jednog od hiljade drugih korisnika internet-stranice za upoznavanje.

Porodica sada živi zajedno, uključujući Bolamovu kćerku Rose, na imanju u blizini Ongara u Essexu koje je vrijedno 1,3 miliona eura.

"Godinu dana prije nego sam upoznala Guya bila sam na nekoliko sastanaka sa muškarcima koje sam odabrala bez pomoći moje djece. Nisu mi se svidjeli pa sam odustala. Jednog dana me je Will upitao kada će dobiti oca, jer biološkog nije upamtio. Will je imao samo petnaest mjeseci kada je Richard poginuo. Guy je bio prvi i jedini izbor moje djece", rekla je Charlote.