Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kod nas pola "inžinjera" ne zna razliku između karburatora i Bosh-pumpe...al nema veze, bitno je biti bošnjak/srbin/hrvat/govno....
U rajvosa napravili na lozenje pogon, kazu ide preko stoje ako je suha bukovina.
sad vazduh nece biti zagazen,sad ce biti naelektrisan,nema potrebe za gel,kosa na glavi ce se sama dizati
svaka cast, el. automobili su buducnost ;)
Vazno je da mi znamo podcjenjivati svoje a veličati tuđe, nije ni čudo što smo zaostali. A ovaj sto blati kolege inzinjere, garant nema ni osnovnu regularno zavrsenu, nego mu je tatko kupio i tu diplomu. Dajte iste uslove nasim ucenicima, kao sto imaju ovi s druge strane granice, pa cete vidjeti sta djeca znaju, a ne mlatite gluposti ovdje. Svaka cast buducim kolegama iz hrvatske, jer se vidi da neko vodi racuna o njihovom obrazovanju.
Ovi Hrvati pravo se uhvatili eletromobila, RIMAC sa fantastičnim bolidom Concept_one, Doking sa autićem za grad, sada i ova djeca... Čestitke..
Kod nas učenici svi imaju petice iz vjeronauke. Što to neobjavite??? Imamo i mi šta svijetu pokazati.
Pa i mi bi napravili dosta toga da imamo rePa. Radimo kondezator, otpornik i ostalo, vidimo samo na šemama. Kad' nam se donese i pokaže, mi se čudimo izgledu. Pare su bitne da imamo kabinete kao neke države bili bi daleko napredniji.
svaka cast odlican rad
baš su konji jedni