Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je veliki događaj i jako je lijepo što ga je klix popratio. klix se još jednom dokazao svojim novinarskim umijećem i njihov rad je dokaz da bosna barem u oblasti informiranja ide u korak sa svijetom. hvala vam klix na svemu. divni ste, otkad vas čitam ne znam više ni šta je glagol, a šta subjekt u rečenici, a o padežima da i ne govorimo.
Koji god članak otvorim tvoje ime, a tvoj sarkazam i ironija isfurao više.. Ako ti se ne sviđa, ne posjećuj ga više!!!
ovo je slobodna država i ja mogu da pišem što hoću pod uvjetom da nikoga ne vrijeđam, a i tebi to niko ne brani. ako ti se ne čita ti me preskoči, ko što i ja preskačem tvoje postove.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)