Novi zakon u Maleziji
0
U zatvor ako ženu nazovu ružnom?
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"\'Muškarci u Maleziji koji ubuduće nazovu svoju ženu ružnom mogli bi zbog takvog \'prekršaja\' završiti i u zatvoru, objavile su tamošnje grupe za borbu prava žena. Vladina organizacija Odsjek za unaprjeđenje položaja žena, namjerava uskoro dostaviti nacrt zakona parlamentu kojim se zabranjuje emocionalno nasilje nad ženama. \" Ne kontam kako ce ici u zatvor kada je to jos uvijek nezvanican akt. Ovo ce postati vijest tek kada se zakon usvoji, a do tada... Jesu ruzne :P
Retardi
ako mu je ruzna,sto je zenio?! nego mu je ruzna nakon 10 godina braka i djeteta u osnovnoj skoli?! u zatvor-jasta! i on je ruzan,dlake vire iz usiju i nosa,na glavi muhodrom,s opustenom stomacinom i smrdi mu iz usta,sigurno su mu i nokti urasli.fuj!
Time Muslimani potvrdzuju da su naj respektabilniji narod u svijetu zasnovan na postovanju i ravnopravnosti...OK nisu sve zemlje take ali ovakvi zakoni su za mrimjera svima !
Ahahahahahah,a kad bite naze zeka da si mrsav,odma smrtna kazna hahahahahahaha,ja paglu zakona.
bio sam ja umaleziji....ides ulicom....a zenee lijepeeeeeee....
Slažem se da ne treba vrijeđati i ponižavati žene, al brate kad je ružna ružna je i neka se pomiri sa time.
a jest ova zena na slici ruzna