Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast , dali ste covjeku ponovo volju za zivotom. Dosta nas kaze da sve lose dolazi sa zapada. Nije istina. Dosta dobrih stvari dolazi sa zapada samo sto ih mi zaobilazimo a prisvajamo samo one lose.
naravno najrelevantniji podatak objavljen tek na kraju teksta..... pa evo ja cu se potruditi da istaknem: "Šake je dobio od preminulog pacijenta koji je donirao sve svoje organe za transplantaciju." Umrlom svaka cast..... nek mu je rahmet mir i smiraj.....
sad ce ga jadnog vratit na staro radno mjesto... :) salim se.. sretno ljudino
sposobniji je sigurno nego balije iz sda
kod nas ne znaju presaditi dlaku sa kurca na glavu
zalosno,ipak ovo je dobro za one koji su u ratu nastradali samo boga pitaj koiko kosta ovo
Vala ne bih ni volio da imam dlake skurca na glavi hahahah