Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
fujjj...dabogda vas krotili
Pa kada ti neko osvoji zemlju i pobije narod naravno da ces ga istjerati iz zemlje kada ih pobjedis. Nas su Osmanlije isto tako osvojile i pobile hiljade ljudi da osvoje Sarajevo isto kao Austrougari, samo sto su Osmanlije ostale 500g pa je nama normalno postalo osvajace zvati bracom. A inkvizicija i spaljivanje vjestica ti je puno jace bilo u Engleskoj nego u Spaniji, ETA je pobila vise Spanaca nego muslimana, a to ciscenje daj molim te nemoj suplju bacat.
zalosno, zalosno , bolesno i jezivo je sta se radi!!!
jel ovaj na 3. slici svrsava jeb.ote
Blage veze nemaš uhljupe jedan...pruči malo historiju,španci su ti posebna mraka,raspitaj se o španskoj inkviziciji,o kolonizacijama,porobljavanju afrike rame uz rame s francuzima...da ne pominjemo o etničkom čišćenju muslimana od paravojne organizacije ETA,koride,trke,klanja itd.... To što si ti odgojen tako da misliš da je bosanac najpoganiji ja nisam...uzmi malo knjigu ,pa ćemo pričat.Dotad da te ne čujem.
i na kraju mi nismo civilizovani!!!
@P.i.p.o J.e.b.a.l.i ti pitari m.a.m.u iskompleksiranu onu šugavu!
NASER ORIC JE ZLOCINAC
Da, spanci su kreteni I narod zeljan krvi, rekao bosanac ..... Bez komentara
Slicno i pitarcici prakticiraju na stupu i u cevljanovicima.
sramotan i bolestan narod,željan krvi.....nemaju koga drugog pa maltretiraju bikove,konje,krave....muslimane su davno protjerali a ono malo njihovih što je valjalo pobili su inkvizicijom
ovi spanci su najveci retardi to treba sve pobiti
MA TO SU BOLAN CIGANI NAJVECIH NA SVIJETU KO I PORTUGALCI ITD.