Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šetala Fata čaršijom s malim Mujicom i sretne svoju prijateljicu Mersihu, rasnu plavušu velikih grudi, pa nakon što su se pozdravile i izljubile, kaže Fata malom Mujici: - Muj'ce, de poljubi tetu Mersihu! Mujica se odmakne: - Jok! Fata se namršti i ponovi: - Muj'ce, nemoj da ti govorim dvaput, daj pusu teti Mersihi! Mujica se još odmakne i odmahne glavom: - Jok, nema šanse! Fata ga zbunjeno upita: - Pa dobro, bolan, što ne'š poljubit' Mersihu? Mujica snuždeno kaže: - Prob'o je babo jučer, pa je popio šamarčinu!
Aleksandar Makedonski je sa Persijancima na srpskom razgovarao! http://www.youtube.com/watch?v=_L3zRI5iogE&list=UUp7HWuBJr73ZFkWuBDEAQDw
Nije zlato sve što sija 😉 🌹💖👄
Nije ni bolest sve što boli jelda?
...ima legenda i o blagu starih slavena...
...taman posla, mapa je kod mene :)
..samozatajnost :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)