Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas na ulicama ja samo vidim ovce i ovane. A čobani komanduju u sTrankama i ministarstvima. Mamu li vam vašu...
nije odustala nego je fazlija pogodio iz londona
naša odustala
6-4 poredak,2-3 kombinacija,pobjeda 3 na cenera :D
Ona zadnja se zove Lusia, dobila ime po nasoj vrloj atleticarki Lusiji Kimani
Ili je to ono 40% da ćemo ići na more, a 100% da nećemo.
Otkad to i manji BH entitet pripada FBiH?
@commi NAVEO SAM VEC \"U SVIM KATEGORIJAMA\", STO PODRAZUMIJEVA SVE - OD VRSTE TRKACA DO TEZINSKIH KATEGORIJA, MADA OSOBNO MISLIM DA BI KOMBINACIJA CETVERONOZNIH I DVONOZNIH TRKACA BILA NAJZANIMLJIVIJA. TV PRAVA IZRAVNOG PRIJENOSA \"KLEMPO UTRKE\" IZ REPUBLIKE SRPSKE I HERCEG-BOSNE BI IMALA TV HAYAT, A TRKU \"KURBANA\" RT RS I HTV.
PREDLAZEM DA SE U SVIM VECIM GRADOVIMA NA 23,58 % F BiH UOCI KURBAN BAJRAMA ORGANIZIRAJU OVAKVE TRKE, DOK BI SE TRKE KRMAKA U SVIM KATEGORIJAMA ODRZAVALE U STOLNOM HRVATKSOM GRADU MOSTARU, KAO I GLAVNOM GRADU REPUBLIKE SRPSKE BANJA LUCI.
u sumskoj na trci kr.m.aka ce nastupiti i dodick
a poslije smo ih sve poyebali
Ma super ste......www.klix.ba ispred svih, svaka vam čast za ovu vijest
ja gluposti