Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj gradani sumnjaju odjednom svi ptice proucavali
Vi ste coravi ... Kormoran...
celavi ibLis..... u potrazi za sljedbenicima
Pa ni ptice nisu slobodne da lete i slete na Balkanu zbog nacionalista.Pa nema nas nigdje na svijetu.Trrba ovo sve u tor i izolirati od svijeta.
Dugovrati vodeni Zgembo ... Hahahahah
Sarajevski golub mutirao od smoga i Miljacke
Kormoran,vidi se iz Goražda :)
...jel osvanula na Olxu??
Došao da nekom faraonu odnese dušu u Had, predznak...
Slaba je fotografija, ali mislim da je ovo kormoran. Mada, s obzirom na klimatske promjene i poremećaj migracije ptica, svašta je moguće. Šteta što nema jasnije fotografije
Moguce. Vidio sam par kormorana taman na Otoci.
Sta gradjani znaju o pticama. Mozda jedan od hiljadu da ima veze sa Ornitologijom a možda nijedan.
E jeste vi naivni, da makar pogledate sliku kada vam ko posalje. Volio bih da je Ibis isao bih ga traziti da snimim neki klip i slikam, ali ovo na slici je kormoran i oni dolaze da hvataju tibu u miljacki roneci.
Da li građani sumnjaju ili pretpostavljaju? Pitam za trêbu i njenog frajera.
Zna raja sa Otoke.
Ma nije to ptica,to je Semso Buonoparta .
Bolanparta
Crni kormoran, po mom misljenju. Ali ovaj klix naslov ljepse zvuci. I par ovih ptica je prisutan tu najmanje dvije godine.
Dosla je na pravo mjesto