Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većina onih koji su na ovakav način postali milioneri, ubrzo pali na manji nivo od inog na kojem su bili prije (ne)sretnog dobitka.
Da nije amidza u mene Hamo zovem ga nedostupan od juce😂
Jos samo objavite da je neki nas emigrant to dobio kako bi ovdje HDZ kladionice jos bolje poslovale
ja bih odmah od tana kupio fk sarajevo, i krenuo u pohod na ligu šampiona
Najebo je
Imaš više šanse da pogineš dok ideš do uplatnog mjesta nego da pogodiš brojeve.
Za dobitnika tek sad nastaje emotivni konflikt koji izrasta vremenom u probleme.
Čovjek kad bi sve i jednu marku podijelio od ovih haram para, nema niti jedno dobro djelo. To je prljava para. I teško svakom ko bude svjesno zarađivao i hranio se haram parom. Od alkohola, sve vrste kocke, nelegalno stećenih i ukradenih para i kamate. Ko ne vjeruje u ovo, onda ne vjeruje u Allaha i Njegovo Poslanika s.a.w.s. A taj ko ne vjeruje, on je nevjernik - kafir... i bolje mu je da se pokaje Allahu čim prije.
Zaboravih pomenuti da je para od pjevanja, npr. ovih sto pjevaju uz muzicke instrumente po diskotekama, kafanama, grandovima, hayatima... i plus nemoralnim tekstovima... to je sve haram zarada.
@Dzuvec2 dok ti sjediš bez posla i glabaš kosti iz graha od prekjučer.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)