Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a sta si ti momcino trazio u olgasima za oruzje ??Fino je na Pik-u postoje kategorije i ti bas na oruzje... Trazio neki pistolj a valda ti ovaj lik nije htio prodati pa mu sad vracas na ovaj nacin ??
Procitaj malo bolje oglas, prije nego napises neke optuzbe, rijec je o gasnom pistolju ! http://www.pik.ba/artikal/3085892/pistolj-9mm-magnum/#sta=pitanjax
lazi, lazi, lazi me ti to radis najbolje.... u ovoj zgradi parkinzi ispod dodju u sklopu cijene stana, mogu se izdati ali ne i prodati odvojeno od stana. mozda se prodaje i stan pa parking znatno utice na cijenu, a vi ste vjerovatno pogresno prepisali.
Izdajem garažu u Hrasnom. 70 KM mjesečno. Ponude slati mojoj agentici G-đici Senadi Mujkić
http://www.pik.ba/artikal/3085892/pistolj-9mm-magnum/ javno i bez ikakve kontrole ovakve oglase postavljaju......GDJE MI ZIVIMO ? REDAKCIJA KLIX.BA TREBA ODMAH OVO OBJAVITI !!!
Zlatko Lagumdzija ili Damir Hadzic, samo jos koji tender da odrade.....