Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znala je Severina da ce vidjeti grad bez ljudi.
ovako će uskoro izgledati r s
ma samo vi gradite gradove ,a ljude u africi ko yebe jel ?
Hah bezveze prave ove gradove ima ih u nas koliko hoces
i Rs koridor je dio bez ljudi, tek poneki seljak prođe sa flašom rakije i u rudarama na nogama ! RS enklava = šumski dio bosne i hercegovine (9 % urbanog dijela)
Pa u kini već postoji grad bez ljudi, tek poneki zalutali prođe... http://www.time.com/time/photogallery/0,29307,1975397_2094492,00.html
Vidi Sim City 4 :) mapa
suplja, grad bez ljudi, ispod kojeg nista nema
Bas ce se to desiti :)
pa recimo da će naseliti grad beskućnicima kad završe sve eksperimente i testiranja... nije vam to slučajno palo na pamet?
eureka !
umjesto što prave grad bez ljudi, koji je nepotreban, mogli bi da naprave grad za beskućnike, za siromašne i gladne..ccc.. sramota. :(
Sto ne naprave ovako nesto za beskucnike i siromahe? Ovamo lafo nema para recesija, a investiraju milijardu u grad bez ijednog stanovnika. I eto takav smo mi svijet postali. Sudnji dan nam je sve blizi vjerujte!
Hebo koliko kaskamo za civilizacijom, ovi naši ne mogu 20 km puta da sastave u deset godina
kol\'ko ce biti kvadrat stana negdje u centru
Eurekaaaa
nahranite gladne!!!!!