Noćenje najmanje 200 dolara
0
U New Yorku otvoren prvi hotel za gay populaciju
Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smrt ženama Smrt muškarcima Smrt svima Nisu pederi ništa bolesniji od ostale populacije,tj. svi su bolesni.Životinje FTW
Smrt \"macho\" muskarcima, i homofobima. Treba nama u Rajvosa ovakav jedan hotel. :)
I opet ce cviliti o diskriminaciji a sami se odvajaju... cuj hotel sa gay-eve, kao da postoji hotel za heteroseksualce...
Meni ova recepcija lici na guznu rupu. - naopako...- okolo crno a unutra sija bljestavilo.
Bit ce davanja guzova na sve strane. Odlican potez. I kod nas treba ovo otvoriti na carsiji.
I ja tebi to zelim,da napokon shvatis da ne valja mrziti.
Dabogda vam sin bio derpe i svaki dan ga primo u rupu i unuk ti imo dvojicu tata pa da vidim onda oces da lajkas pozitivne komentare o gejevima.. sve ti .....
Nije ni čudo da vas zovu smrde- što li?
j.e-b;e,m ti i drzavu i ljudE KOJI NAKON STO SU ZBOG MRNJE DRUGIH (SRBI) TOLIKO SE NAPATILI A NISU NAUCILI DA MRZNJA SAMO ZLO DONOSI!!!! PA ZAR VAS RAT I MRZNJA NISU BAS BAS BAS BAS NICEMU NAUCILI?? PLESAO BIH OD RADOSTI DA VAM SE SVIMA RODI JEDNO GAY DIJETE PA DA VAS ONDA VIDIM!!!
Nije ni cudo sto vas zovu Republika Shumska, jer nemate osnovnih civilizacijskih normi. Tako da me i ne cudi ovaj tvoj komentar. Pozdrav iz civilizacije - FBiH.
http://www.nightcharm.com/
To je dobro. Neka ih odvoje od normalnog svijeta i od djece da ne moraju gledati dva kretrna kako se žvalje, ali zašto mediji moraju pratiti svaki potez pedera?
Da ;)
@@Tito - opa! Još jedan smrdo se javlja. Jesu li i u tvom ljubavnom gnijezdu takvi \"miomirisi\"?
udarat do zadnjeg atoma snage... treba da necije dijete vidi iskrivljnu sliku ljubavi.... udarat !
Smrdi ti mama
@ham3 - oooo, vidim da si bio već tamo. Jesi li već vodio Ba_kira i re_isa? Neće Dodik i Čović jer to nije u njihovoj 1000-godišnjoj tradiciji, dok su ova dvojica već obišli sjever Afrike gdje je to tradicija. Je li to pokušavaš i u Evropu uvesti islamske običaje?