Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nek otkriju i repliku MESSIJA :))
onda radi i ne visi na netu,osim ako ti to nije u opisu posla. ne mogu da vjerujem koliiko su ljudi besposleni i koliko vremena provode na netu i koliko mu daju vaznosti u njihovim zivotima. net koristim da procitam novine na pauzi izmedju ucenja. ljudi, obrazujte se,radite. budite korisni za sebe i drustvo!
Ma j.e.bo bolan Monalizu i umjetnost. Gledam kako djecu da prehranim.
Dragi i postovani idio.ti-novinari (?) sarj-3x-a... Zar je zaboga tako tesko saznati da je Leonardo iz Vince (Da Vinci) svoju cuvenu sliku prozvanu Djokonda u njegovoj domovini Italiji (a Mona Liza kod drugih) slikao na DRVENOJ PLOCI orahovine sastavljenoj od dva sljepljena dijela.. A ne dragi i postovani \"novinari\" na PLATNU.... Tamam covjek da pomisli da niste vise u stanju napisati vecu glupos.t, a vi se potrudite pa napravi JOS VECU GL.UPOST... Sta li ce sljedece izvesti ????
idi u p.m. vise
Bojkotujmo proizvode iz Srbije, Hrvatske i drugih zemalja. Kupujmo domaće, pojačajmo ekonomiju Bosne i Hercegovine. Kupujmo od domaćih firmi: Corn Flips Pilkom Memprom Bianca Biljana čajevi Tuzlanska So Dino kafu BRANCK-CAFFE Meggle Brajilović Vlašićke i Travničke sireve Kladanjsku Mušku vodu Odjeću Alma-Ras trgovački lanac Bingo čija tri vlasnika su iz Bosne i Hercegovine . . . STOP \"Jani, stop mljekarama Slovenije Hrvatske i Srbije, stop Konzum Mercatoru, stop Bambi proizvodima, stop Nektar sokovima i ostalim nepotrebštinama!