Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aman zaman,ostavite kobasicara neka s\'mirom \"kara\" leskovcanke.Uvek je \"tudje\" sladje. Evo ja npr. Ne\'izmerno volim da mazim Bosanchice. Volim taj \"mehki\" naglasak. Chim predjem Drinu ovaj moj \"dzukac\" ko pusten s\'lanca. Samo seks svakoga spasava! Upamtite. Tipovi koji su slabi j.e.b.a.ci,se hvataju puske i pistolja. Uzdravlje Mujo!
@kobasicar, ispitaj utrobu tvoje mame sa tom mujimom kobasicom. U stravi tvoja je mama vec isprobabla mujinu kobasicu, cim je majmuna kao tebe rodila.
A u njoj krmetine koliko hoces, ojhaaaaa turci, bujrum....
iz dobroobavjestenih izvora bliskih leskovackim cevabdjijama kurir saznaje da je najvecu kobasicu koja je usla u ginisovu knjigu rekorda pokazao izvesni Mujo iz Doboja, koji je na zadovoljstvo leskovackih cura i zaprepastenje leskovcana pokazao svoju kobasicu na ovogodisnjoj rostiljijadi. ostaje nam da vidimo da li ce se pomenuta kobasica rostiljati u utrobama lepih leskovcanki ili na nekom od rostilja u gradu. www.kurir-info.rs
sTA NA OVO KAZE dAVOR sUKER