Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja ovdje vidim samo sedam...gazdarica pojela ostale pa nije mogla dokazati. A vjetovatno je nije ni obilazila tih sedam dana kada je ona snosila jaja pa se šatro iznenadila. Jao jao
opet seljachine sa kandahar x coma nisu u stanju prevesti neki tekst. sve pogresno shvate a i vlastiti jezik nisu savladali. ako je koka snijela 14 jaja i potom jos jedno u rukama,.... ONDA JE TO 15 ukupno. i ja sam budala kad citam ova naglabanja polupismene stoke.
Pa naravno da je teorija evolucije izmisljotina. Ako vjerujes u to, onda si ti veci majmun od Charlesa Darwina
ZLATNA KOKA. ORAO PAO, PRIJEM.
pa naravno da sad pise...jao,koji blam
U naslovu i piše da je kokoš snijela 14 jaja
Sta ste navalili na ovog Kahterana, jeste on kreten, mozda i najveci, ali ga treba ostaviti da svoju glavu drzi u svojim govni... Pustite man..aka.
Je li to onaj frljavi profesor sa filozofije? Ja sam svjedok njegove gluposti, slusao sam jednom kad je govorio o zapisima koje pravi i sa kojima zaradjuje pare. Boze dragi kakve sve budale kod nas mogu biti profesori. Kada ce se jednom napraviti neka revizija da se ovakvi divljaci sklone iz skola i fakulteta!
O ovoj bi pojavi trebalo pitati Nevada Kahterana, poznatog BiH kineza, on bi je sigurno znao objasniti. Taj k.... se neki dan hvalio da ide u Kinu, a ja mislim da je ne zna pokazati ni na geografskoj karti. U zivotu nisam vidio veceg neznalicu, a posljednja stvar koju je provaLIO je da je teorija evolucije u stvari izmisljotina protiv religije i da u nju mogu vjerovati samo neinteligentni ljudi. Pitajte ovog manijaka nesto o ovim jajima, siguran sam da ce vam reci da je to neki boziji znak. Glup i pokvaren frajer
jao,naslova, tito dragi...cuj koka izlegla 14 u danu, PILIĆI se IZLIJEŽU, a kokoš moze samo SNIJETI jaje