Nestali za 45 sekundi
878
U Kini istovremeno srušeno 15 nebodera
Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tačno se vide avioni kako udaraju i ruše ih, ko SFC prije 20 godina
Tako je. Kako to bošnjo odmah primijeti i poveže sa 911. Kiluminati su mislili da će se izvuć sa tolikom zavjerom, al nisu računali na moć zapažanja kod prosječnog bošnje 😁
15 nebodera 150 miliona dolara a kod nas Dodik gura zgradu da Uprava za indirektno oporezivanje kupi za 100 miliona i jos komisija kaze da je to povoljno. Ta zgrada nije ni blizu po kvadratima jednom od ovih nebodera.
Otišlo bi ovo u Sarajevu, zavisno od lokacije, 2500 - 5500 milja po kvadratu. Ko halva.
Pomrijese od corone pa ruse kuce! Opet zariste u Wuhanu a i u Rusiji prevelika smrtnost!Ne veselim se nicijoj muci ali izvjesni medju njima su zasluzili! Samo Vlad The Bad se ne da! Nista mu. Podize sina, cija je majka s oceve strane muslimanka!
Ima se, može se.
nakon 9/11 3 mjeseca korila vatra pod ruševinam, a pentagon nije objavio nijedan snimal udara aviona.. osim onj GIF sa 2 frejma gdje se i ne vidi avion... u radiusu twin towere nađeni ostaci nano termite-a... šta reć
slabo vam je ovo Kinezi... 9.11 je primjer perfektne egzekucije kontrolisanog rušenja.. morate još vježbat
slabo vam je ovo Kinezi... 9.11 je primjer perfektne egzekucije kontrolisanog rušenja.. morate još vježbat
slabo vam je ovo Kinezi... 9.11 je primjer perfektne egzekucije kontrolisanog rušenja.. morate još vježbat
Gledali tutoriale iz Sarajeva 1992. garant
15 nebodera vrijedi 154 miliona dolara? To nisi morao dinamitom rušiti, mogao si se samo nasloniti i gurnuti.
Joj da se skupljačima sekundarnih sirovina dokopati željeza😋
Vijest stara heftu .
Poljine...Poljine....Kuce im obici! 2014-2021.
Ovi sa neboderima postupaju kao moja zena sa foteljom.... de prenesi je tamo... ma jok ipak je bolje ovdje.... samo u drugim razmjerama. Ono... de da napravimo 15 nebodera po 20 spratova... ma ne ipak cemo park samo da garazom ispod.
ovdje ne bi bili za to sposobni
Kakav smijeh u pozadini kao iz horor filmova.