Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo su stari srbi bre. Amebus serbolius. Od ovog je covecanstvo nastalo, zato i celi svet jeste srbski bre
Srbi-bakcili su uzrokovali užasne proljeve kod dinosaurusa.
@TheChallenger evo neko stariji od tvog naroda, jel istina
@TheChallenger u hag ćeš ti meni
@TangoZaSelmu velike su vjerovatnoće da ćeš završiti u hagu ili neko od tvoje familije
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
to su bili srpski cigani od kojih ukrstanjem sa turcima nastadose srbi.
Ima li alaha igdje tu? I Have i Adema? Ništa?
@iamwho Nije samo za tebe već za sve naučnike. Ono što međutim, je kristalno jasno, je da sigurno nije uzrok POSTOJANJU nekakv bog koji je sebi odabrao arapa i dao mu zapovijedi ( koje eto nekako baś tom arapu idu na ruku) već opet možda neśto drugo. Apropo Trumpa,, ne bi me iznenadilo da se opet on predstavi kao 'zadnji boźji poslanik'.
@iamwho Pa možda jeste Bog baš u tom nekom trenutku reagirao. Opet, zašto baš tad, a ne prije. Ili šta ćemo sa svim humanoidim oblicima prije, poput homo erectusa, neandertalaca i sličnih? Je li se taj svemogući Bog zeznuo? Sranje, vi ste,ružni, glupi, idemo ponovo? Do homo sapiensa koji je 'perfektan'? U pravu si što se tiče Pearl Harbour...baš se ježim toga.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
na kraju će se ispostaviti da C4 metoda nikada nije bila tačna...
koja laž,što general posrani sa tehnikom JNA veli sve je to laž i laž,samo lažu,životni fosili su najstari serpski,i tuz nema dileme,najstariji narod ovozemaljske planete,ali ne samo to,serpski narod je i nebeski narod,mi serbi smo glavne BAJE na ovoj zemlji
ovo su sigurno srpski fosili
Ma jok lazu u americi je tamo sve počelo
SrBska majehna belaj baja. Eto svrbi od čega ste nastali, tamo vam je i mjesto, izraz lica i boja kože ne bježi ni 0,99% Takoreći indijski cigani
Mile raspisuje referendum cim sredi krov da ne kisne😂
sta sam ih pojeo do sad heee
updejt svetih knjiga u perspektivi
@AlfaQmegaReturn .. pa da, baš je za tebe, čudi me da su takvi preživjeli evoluciju .. ali uvijek nešto promakne
@AlfaQmegaReturn .. ograničeni seljačić .. ali nemam namjeru da te uvrijedim, nego da potaknem na razvoj
PRIKAŽI ODGOVORE (4)